Energieke office manager gezocht voor het leukste advocatenkantoor aan de Amsterdamse grachten (24 uur)

De huidige juridisch secretaresses / office managers / ondersteuners op het leukste advocatenkantoor in Amsterdam zijn op zoek naar versterking! Vanwege de toekomstige uitbreiding van ons kantoor zoeken we iemand die ons team komt versterken. 

Wat doen wij?

Wij doen alles wat niet inhoudelijk met het wetboek te maken heeft. We houden termijnen in de gaten en stellen concept-processtukken op. We zorgen ervoor dat afspraken worden ingepland, gasten goed worden ontvangen en de kantoorvoorraad op orde is. Daarnaast verwerken we alle poststukken, beantwoorden we telefoontjes en e-mails, maken we facturen, zorgen we ervoor dat de administratie en dossiers op orde zijn, beheren we het archief en daarnaast ook nog de website.

Wie zoeken wij?

We zijn een groeiend en ambitieus kantoor dus we zoeken iemand die goed binnen ons team past. Binnen het secretariaat werken we nauw samen. In deze functie ontzorg je met een glimlach de advocaten. Je werkt redelijk zelfstandig en daarom is het van belang dat je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Het is belangrijk dat je werk ziet liggen, dat je zeer nauwkeurig bent en dat je duidelijk kan communiceren. Het is daarnaast ook van belang dat je overzicht weet te houden, ook op hectische dagen.

Wat vragen wij?

o  Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;

o  Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

o  Schoevers is een pré;

o  Het is een voordeel als je ervaring hebt met BaseNet.

Wat bieden wij?

o  Een afwisselende functie binnen een informeel en jong advocatenkantoor met gezellige borrels, lunches en diners;

o  Een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden;

o  Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Over ons kantoor

We zijn een leuk en gezellig advocatenkantoor aan de grachten van Amsterdam. Op dit moment werken er acht advocaten en twee secretaresses. De advocaten zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, familierecht en arbeidsrecht. De sfeer op kantoor is informeel en iedereen werkt op plezierige wijze hard. We hebben regelmatig een gezellige borrel, lunch of een diner op een toplocatie.

Apply now Back to vacancies