Functieomschrijving

Ben jij de toegewijde persoon op het gebied van Finance? Lijkt het je leuk om de dagelijkse financiële operaties te ondersteunen en ben je zowel een teamplayer als iemand die zelfstandig werkt? Dan zijn we op zoek naar jou!  

Als Financial Administrator werk je voornamelijk aan de crediteuren- en debiteurenprocessen; het aanmaken en beheren van verkoopfacturen, follow-up calls, e-mailen met klanten en leveranciers, het boeken en verwerken van inkoopfacturen en het zorgdragen voor juiste en tijdige betalingen. Naast deze onafhankelijke taken werk je, samen met het Finance team om te zorgen voor een ​​vlot lopende financiële administratie.  

Functie vereisten:

Minimaal MBO studie in de richting van Finance, Accounting, Business Economics etc.

Kennis van debiteuren en crediteuren processen

Gebruikerskennis in Excel en boekhoud pakketten

Goed in Nederlands en Engels (een vereiste vanwege het internationale karakter van onze werkvloer)

32- 40 uur  

Werkomgeving

Wij werken met een jong, internationaal team met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar waarin een interactieve, informele en innovatieve sfeer heerst. Samen met je HR-, Legal- en Finance collega’s werk je hard om de organisatie te ondersteunen. Naast hard werken, is er ook genoeg tijd om samen koffie te drinken, te lunchen en op regelmatige basis deel te nemen aan leuke groepsactiviteiten.

Apply now Back to vacancies